OLIVOS (M, V, G)
Marinoituja oliiveja
ALMENDRAS DE MARCONA (M, V, G) 5
Paahdettuja Marcona manteleita
PAN CON TOMATE (M, V) 6
Valkosipuliöljyssä paahdettua ciabattaa, tomaattia ja oliiviöljyä
VALKOSIPULIHERKKUSIENET (L) 6
Manchegojuustoa ja yrttiöljyä
FRITEERATTUA MAA-ARTISOKKAA (G) 7
Sitruuna-vuohenjuustokreemiä ja ´ndujaa
PATATAS BRAVAS (M, G) 6
Friteerattua perunaa, salsa-brava-kastiketta ja aiolia
PIMIENTOS DE PADRÓN (G) 7
Paahdettuja vihreitä paprikoita, sitruuna-vuohenjuustokreemiä ja togarashia
HALLOUMI (L, G) 8
Friteerattua halloumia ja omenahilloketta
BURRATA (G) 14
Tomaatti-jalapeñorelissiä, basilikaa ja balsamicoa
PAN DE AJO (KAHDELLE) 14
Valkosipulileipä, mojo picante, confit valkosipulia ja mozzarellaa
SIENIARANCINI (L) 10
Friteerattuja risottopalloja ja
lipstikkaa
CROQUETAS DE JAMÓN IBÉRICO L 10
Ibérico porsaan kinkulla maustettuja
kroketteja ja aiolia
Valikoima juustoja ja leikkeleitä,
omenahilloketta, marinoituja
oliiveja, paahdettuja Marcona
manteleita ja focacciaa
PULPO (M, G) 11
Pariloitua mustekalaa, chimichurria
ja savupaprikamajoneesia
TONNIKALA TATAKI (M, G) 12
Ponzukastiketta, kirjolohenmätiä ja
yrttejä
PILPIL (M) 10
Chili-valkosipulimarinoituja
jättikatkarapuja ja focacciaa
TARTAR (L) 13
Kotimaista naudanlihaa, lipstikkaa,
manchegoa, perunasipsejä, ja focacciaa
MINIBURGER (L) 9
Dry aged burgerpihvi, cheddarjuustoa, suolakurkkua, pekonisipulihilloketta ja jyväsinappimajoneesia
CHICKEN WINGS (L, G) 10
Rapeita kanansiipiä, Di Trevin wings-
kastiketta ja savupaprikamajoneesia
IBÉRICO ALBONDIGAS (L, G) 10
Ibéricoporsaan lihapullia,
tomaattikastiketta ja manchegoa
JAMÓN SERRANO (M, G) 8
Gran Reserva, Castilla de Leonin
alueelta, Espanjasta,
ilmakuivattu 24kk
IBERICO CHORIZO DE BELLOTA (G) 8
Valmistetaan Espanjan Segoviassa,
ilmakuivattu 3kk
LOMO DUROC (G) 8
Espanjalainen Duroc porsaan ilmakuivattu ulkofilee, ilmakuivattu 2kk
MORTADELLA (G) 8
Pistaasilla maustettu porsaanleike
Juustot tarjoillaan focaccian ja
omenahillokkeen kanssa
MANCHEGO (L) 7
Pastöroitu lampaanmaitojuusto
La Manchan alueelta.
Kypsytys vähintään 12kk
GORGONZOLA 7
Italialainen lehmän täysmaidosta
valmistettu sinihomejuusto
TRYFFELIMANCHEGO (L) 7
Pastöroitu lampaanmaitojuusto
La Manchan alueelta, 8-12kk
SPAGHETTI ALLA PUTTANESCA (L) 24
Jättikatkarapuja, chiliä, oliiveja, kapriksia, sardelleja ja valkosipulia tomaattikastikkeessa
TATTIRISOTTO (L, G) 24
Gremolataa, friteerattua maa-artisokkaa, rucolaa ja pinjansiemeniä
BURGER (L) 24
Dry aged burgerpihvi, cheddarjuustoa, suolakurkkua, pekonisipulihilloketta, jyväsinappimajoneesia ja
friteerattua uutta perunaa
PÄIVÄN KALA (L, G) 34
Paistettua päivänkalaa, romescoa, mantelia, syksyn kasviksia, basilkaöljyä ja beurre blanc kastiketta
Annos sisältää punaviinikastikkeen ja
paistettua broccoliinia
NAUDAN SISÄFILEPIHVI 160g (M, G) 34
Viskaalin tila, Suomi
NAUDAN ULKOFILEE 200g (M, G) 29
Viskaalin tila, Suomi
NAUDAN ENTRECOTE 250g (M, G) 30
Viskaalin tila, Suomi
IBERICO PORSAAN PLUMA 200g (M, G) 28
Guijuelo, Espanja
Manchego potatoes M, G …..6
Paistettuja kasviksia L, G …..6
Tomaatti – sipulisalaatti M, V, G …..6
Vihersalaatti ja sitruunavinaigrettea L, G …..5
Bearnaisekastike L, G …..3
Chimichurri M, G …..3
Chorizovoi L, G….. 3
MARGHERITA 17
Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa ja basilikaa
JAMON SERRANO 19
Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa, serranokinkkua, balsamico-tomaatteja, rucolaa ja pinjansiemeniä
MORTADELLA 18
Créme fraîchea, mozzarellajuustoa, mortadellaa, fetajuustoa, pistaasia ja chilihunajaa
CHURROT 11
Friteerattuja espanjalaisia munkkeja
ja suklaakastiketta
CREMA CATALANA (L, G) 11
Appelsiinilla ja kanelilla maustettu
paahtovanukas
JÄÄTELÖ/SORBETTI 5
Kysy päivän vaihtoehdot
LIHOJEN ALKUPERÄMAAT:
Nauta: Suomi • Porsas: Suomi/espanja • Kana: Suomi
LIHOJEN ALKUPERÄMAAT: NAUTA: SUOMI | PORSAS: SUOMI/ESPANJA | KANA: SUOMI | BURGER: SUOMI
L – laktoositon | VL – vähälaktoosinen | M – maidoton | G – gluteeniton | V – vegaaninen | Kysy lisätietoa allergeeneista henkilökunnalta