OLIVOS (M, V, G) 5
Marinoituja oliiveja
ALMENDRAS DE MARCONA (M, V, G) 5
Paahdettuja Marcona manteleita
PAN CON TOMATE (M, V) 6
Valkosipuliöljyssä paahdettua ciabattaa, tomaattia ja oliiviöljyä
CHAMPIÑONES AL AJILLO (L, G) 6
Valkosipuliherkkusieniä, manchegojuustoa ja yrttiöljyä
COLIFLOR CON MOJO ROJO (V) 7
Friteerattua kukkakaalia ja Mojo Rojo -kastiketta
PATATAS BRAVAS (M, G) 7
Friteerattua perunaa, salsa-brava-kastiketta ja aiolia
PIMIENTOS DE PADRÓN (L, G) 7
Paahdettuja vihreitä paprikoita ja lime-aiolia
HALLOUMI (L, G) 9
Friteerattua halloumia ja kirsikkahilloa
BURRATA (G) 14
Tryffelipestoa, paahdettua kirsikkatomaattia, basilikaa ja balsamicoa
PAN DE AJO (KAHDELLE) 14
Valkosipulileipä, Mojo picante, confit-valkosipulia ja mozzarellaa
ARANCINI 10
Friteerattuja risottopalloja, gorgonzolaa, manchegoa ja parmesania
CROQUETAS DE JAMON IBERICO (L) 10
Serrano kinkulla maustettuja kroketteja ja aiolia
Valikoima juustoja ja leikkeleitä, kirsikkahilloketta, marinoituja oliiveja, paahdettuja Marcona manteleita ja focacciaa. (saatavilla gluteenittomana)
BOQUERONES (M, G) 7
Sardiineja etikka-öljyssä
PESCADO BLANCO (L, G) 12
Sokerisuolattua siikaa, kurkkua, omenaa, kirjolohenmätiä ja sitruunavinaigrettea
PILPIL (M) 11
Chili-valkosipulimarinoituja jättikatkarapuja ja focacciaa
PULPO (L) 10
Friteerattua mustekalaa, ananassalsaa, limeä ja aiolia
TARTAR (L) 13
Kotimaista naudanlihaa, tattikreemiä, pikkelöityä salottia, manchegoa ja focacciaa
MINIBURGER (L) 9
Dry aged -burgerpihvi, Monterey Jack – juustoa, suolakurkkua, paprika- sipulihilloketta ja BBQ-majoneesia
BROCHETA DE POLLO (L, G) 10
Kanavarras, satay-kastiketta, paahdettua maapähkinää, rapeaa sipulia ja limeä
CHICHARRONES (L, G) 10
Rapeaa possua, soijakaramellia ja lime-aiolia
JAMÓN SERRANO (M, G) 8
Gran Reserva, Castilla de Leonin alueelta, Espanjasta, ilmakuivattu 24 kk
IBERICO CHORIZO DE BELLOTA (G) 8
Valmistetaan Espanjan Segoviassa, ilmakuivattu 3 kk
LOMO DUROC (L, G) 8
Espanjalainen Duroc-porsaan ilmakuivattu ulkofilee, ilmakuivattu 2 kk
Juustot tarjoillaan focaccian ja kirsikkahillokkeen kanssa (saatavilla gluteenittomana)
MANCHEGO (L) 7
Pastöroitu lampaanmaitojuusto La Manchan alueelta. Kypsytys vähintään 12 kk
GORGONZOLA 7
Italialainen lehmän täysmaidosta valmistettu sinihomejuusto
TRYFFELIMANCHEGO (L) 7
Pastöroitu lampaanmaitojuusto La Manchan alueelta, 8-12 kk
SPAGHETTI ALLA PUTTANESCA (L) 24 (saatavilla myös kasvisversiona)
Jättikatkarapuja, chiliä, oliiveja, kapriksia, sardelleja ja valkosipulia tomaattikastikkeessa
PÄIVÄN KALA (L, G) 32
Paistettua päivän kalaa, kermaista rapukastiketta, kauden kasviksia ja tilliöljyä
BURGER (L) 24 (saatavilla gluteenittomana)
Dry aged -burgerpihvi, Monterey Jack – juustoa, suolakurkkua, paprika- sipulihilloketta, BBQ-majoneesia ja friteerattua uuttaperunaa
Annos sisältää punaviinikastikkeen ja paahdettua porkkanaa
NAUDAN SISÄFILEPIHVI 160g (M, G) 34
Viskaalin tila, Suomi
NAUDAN ULKOFILEE 200g (M, G) 30
Viskaalin tila, Suomi
NAUDAN ENTRECOTE 250g (M, G) 32
Viskaalin tila, Suomi
KASTIKKEET:
Bearnaise (L, G) 3
Chimichurri (M, G) 3
Café de Paris voi (L, G) 3
Lime-aioli 3
LISUKKEET:
Manchego perunat (L, G) 6
Paistettuja kasviksia (L, G) 6
Tomaatti-sipulisalaatti (M, V, G) 6
Vihersalaatti ja sitruunavinaigrettea (M, V, G) 6
MARGHERITA 17
Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa, oliiviöljyä ja basilikaa
JAMON SERRANO 19
Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa, serranonkinkkua, balsamicotomaatteja, rucolaa ja pinjansiemeniä
DIAVOLA 19
Tomaattikastiketta, mozzarellaa, ndujaa, salamia, tomaattia ja rucolaa
GUANCIALE 19
Sitruuna créme fraîche, mozzarellaa, paistettua guancialea, karamellisoitua sipulia, gorgonzolaa ja pinjansiemeniä
SETAS 19
Tryffeli créme fraîche, mozzarellaa, paistettua tattia ja kantarellia, pikkelöityä punasipulia ja rucolaa
CHURROT 11
Friteerattuja espanjalaisia munkkeja ja suklaakastiketta
BASKIMAAN JUUSTOKAKKU (L) 12
Espanjalaista juustokakkua ja kirsikkakastiketta
CREMA CATALANA (L, G) 12
Appelsiinilla ja kanelilla maustettu paahtovanukas
JÄÄTELÖ/SORBETTI 5
Kysy päivän vaihtoehdot
LIHOJEN ALKUPERÄMAAT:
NAUTA: SUOMI, PORSAS: ESPANJA, KANA: SUOMI, LEIKKELEET: ESPANJA/ITALIA
LIHOJEN ALKUPERÄMAAT: NAUTA: SUOMI | PORSAS: SUOMI/ESPANJA | KANA: SUOMI | BURGER: SUOMI
L – laktoositon | VL – vähälaktoosinen | M – maidoton | G – gluteeniton | V – vegaaninen | Kysy lisätietoa allergeeneista henkilökunnalta
MA
MON
11–22 (21)
TI
TUE
11-22 (21)
KE
WED
11-22 (21)
TO
THU
11-22 (21)
PE
FRI
11-00 (23)
LA
SAT
12-00 (23)
SU
SUN
13-21 (20)
Keittiön huoltotauko arkisin
Kitchen break during weekdays
14-15
Huhtikuu
17.4. 11-00(23). Lounas 11-14, a la Carte 15-23.
18.4. 15-00(23). A la Carte.
19.4. 12-00(23). A la Carte.
20.4. 13-21(20). A la Carte.
21.4. 13-21(20). A la Carte.
30.4. 11-00(23). Lounas 11-14, A la Carte 15-23.
Tule tutustumaan Cavan taikaan ja espanjalaiseen Bodegues Sumarroca perheomisteiseen viinitaloon.
Illan aikana maistamme kolmea talon luonnonmukaisesti tuotettua Cavaa; Cava Gran Reserva Brut Nature, Cava Brut Rosado sekä Cava Reserva Brut Organic. Viinejä mahdollista ostaa laseittain tai kolmen viinin maistelupakettina. Paikalla on Vinetumin viiniasiantuntija sekä Sumarrocan Export Manager Marc Picòn kertomassa viinitilasta ja tuotteista tarkemmin.