MENU

Rattoisia hetkiä hyvän ruoan äärellä. Ne ovat kaikista tärkeimpiä.

TAPAS

OLIVOS (M,V,G) 4

Marinoituja oliiveja

ALMENDRAS DE MARCONA (M,G) 4

Paahdettuja Marcona manteleita

PAN DE LA CASA (V) 5

Talon leipää ja yrtti-sitruunahummusta

PATATAS BRAVAS (M,G) 6

Friteerattua perunaa,
salsa brava-kastiketta ja aiolia

PIMIENTOS DE PADRÓN (M,G) 6

Paahdettuja vihreitä paprikoita, aiolia ja sormisuolaa

HALLOUMI (L,G) 7

Friteerattua halloumia ja omenahilloketta

MAA-ARTISOKKA (V,G) 7

Vihreää chilihilloketta, romescoa ja savumantelia

BURRATA (G) 10

Paahdettuja hunajamanteleita, romescoa ja marinoitua balsamicotomaattia

PAN DE AJO (KAHDELLE) 10

Valkosipulileipä, bufala mozzarellaa, confattua valkosipulia, valkosipuliöljyä ja rosmariinia

TAPASLANKKU 17/28€

Valikoima juustoja ja leikkeleitä, omenahilloketta, marinoituja oliiveja, paahdettuja marcona manteleita, paahdettua focacciaa ja viikunaa

LEIKKELEET

 

JAMÓN SERRANO (M,G) 7

Gran Reserva, Castilla de Leonin alueelta, Espanjasta, ilmakuivattu 24kk

SALCHICHÓN IBÉRICO DE BELLOTA (G) 7

Espanjalainen makkara, Guijuelosta, ilmakuivattu n.3kk

CABECERO IBERICO (G) 8

Iberico-porsaan niskaa, ilmakuivattu väh. 3kk

JAMON IBERICO BELLOTA 50% (M,G) 11

Iberian kinkku, etujalka,
Espanjan Extremadurasta ilmakuivattu 24kk

JAMON IBERICO DE BELLOTA 100% (M,G) 15

Iberian kinkku, Espanjan Extremadurasta, ilmakuivattu vähintään 32kk

KALA/ÄYRIÄISET

 

SPICY FISH STICK (L) 8

Lime-ranskankermaa, chiliä ja korianteria

GAMBAS PIL PIL (L) 8

Pariloituja jättikatkarapuja chili-valkosipuliöljyssä ja focacciaa

LOHIPASTRAMI (L) 8

Tillimajoneesia, fenkolisalaattia ja focacciaa

ARANCINI (L) 8

Friteerattuja rapuarancineja ja tillimajoneesia

KAMPASIMPUKKA (L,G) 10

Paistettua kampasimpukkaa, omenaa, sitruunamajoneesia ja
rapeaa Serrano kinkkua

LIHA

 

TARTAR (L) 10

Kotimaista naudanlihaa, pikkelöityä sientä, parmesankreemiä, rapeaa perunaa ja paahdettua focacciaa

IBERICO PORSAAN RIBSIT (L,G) 8

Soija-granaattiomenaglaaserattuja ribsejä, chiliä, seesaminsiemeniä ja korianteria

MINIBURGER (L) 8

Rotukarjan dry aged burgerpihvi, paahdettua sitruunamajoneesia, pikkelöityä punasipulia ja parmesankreemiä

PLUMA (L,G) 10

Pariloitua Iberico porsaan plumaa ja chimichurria

JUUSTOT

Tarjoillaan omenahillokkeen ja focaccian kanssa.

 

MANCHEGO (L) 6

Pastöroimaton lampaanmaitojuusto La Manchan alueelta, kypsytys 18kk

GORGONZOLA 6

Italialainen lehmän täysmaidosta valmistettu sinihomejuusto

GARROTXA 7

Pastöroitu, tuhkapintainen vuohenmaitojuusto, Espanja, Girona, kypsytys n.3kk

BLANC DE SORT 6

Pastöroimaton lehmänmaitojuusto, luonnollinen valkohome, Espanja, Lleida, kypsytys n.1kk

MENU

Tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle

TALON LEIPÄÄ (L)

TARTAR (L,G)

Kotimaista naudanlihaa, pikkelöityä sientä, parmesankreemiä ja rapeaa perunaa

LOHIPASTRAMI (L,G)

Tillimajoneesia ja fenkolisalaattia

PIMIENTOS DE PADRÓN (M,G)

Paahdettuja vihreitä paprikoita, aiolia ja sormisuolaa

***

NIERIÄ (L,G)

Pariloitua nieriää, paahdettua kukkakaalipyrettä, grilli- sitruunaa, savuhauenmätiä, voi-valkoviinikastiketta, broccolinia, ruohosipulia ja paahdettua perunaa

tai

HÄRÄN ENTRECÔTE (L,G)

Parmesanperunaa, tummaa sherrykastiketta, piquillo paprikaa, mehustettua tomaattia ja kevätsipulia

***

CREMA CATALANA (L,G)

Espanjalainen paahtovanukas ja marinoitua appelsiinia

-49€-

JUOMAPAKETTI 27 €

PÄÄRUOAT

SIENIRISOTTO (L,G) 19

Pikkelöityä sientä, parmesaankreemiä, perunasipsejä ja yrttejä

RAPU-LIME-HARISSAPASTA (L) 19

Chiliöljyä, jokiravunpyrstöjä, katkarapua, paahdettua cashewpähkinää, parmesaania ja yrttejä

IBERICO PORSAAN RIBSIT (L,G) 19

Soija-granaattiomenaglaseerattuja Iberico-porsaan ribsejä, chiliä, granaattiomenasalsaa, seesaminsiemeniä ja korianteria

NIERIÄ (L,G) 28

Pariloitua nieriää, paahdettua kukkakaalipyrettä, grillisitruunaa, savuhauenmätiä, voi-valkoviinikastiketta, broccolinia, ruohosipulia ja paahdettua perunaa

TREVI BURGER (L) 20

Rotukarjan dry aged burgerpihvi, salaattia, sitruuna-aiolia, pikkelöityä punasipulia, parmesankreemiä ja friteerattua perunaa

HÄRÄN ENTRECÔTE (L,G) 32

Parmesanperunaa, tummaa sherrykastiketta, piquillo paprikaa, mehustettua tomaattia ja kevätsipulia

PIZZA

MARGHERITA 14

Tomaattikastiketta, bufala mozzarellaa, kirsikkatomaattia, basilikaa ja oliiviöljyä

SERRANOPIZZA 17

Tomaattikastiketta, bufala mozzarellaa, serranokinkkua, paahdettuja pinjansiemeniä, hunajamelonia ja rucolaa

QUATTRO FORMAGGI 17

Tomaattikastiketta, bufala mozzarellaa, gorgonzolaa, parmesaania, manchegoa ja mustapippuria

LOHIPIZZA 17

Limellä maustettua ranskankermaa, mozzarellajuustoa, lohipastramia, tillimajoneesia, pikkelöityä punasipulia ja pinaattia

CABECERO 17

Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa, ilmakuivattua iberico-porsaan niskaa, kirsikkatomaattia, confattua valkosipulia ja pikkelöityjä sieniä

JÄLKIRUOKA

CHURROS 10

Uppopaistettuja espanjalaisia munkkeja ja karamellisuklaakastiketta

CREMA CATALANA (L,G) 10

Espanjalainen paahtovanukas ja marinoitua appelsiinia

JÄÄTELÖ/SORBETTI 4

Dine with friends