MENU

Rattoisia hetkiä hyvän ruoan äärellä. Ne ovat kaikista tärkeimpiä.

TAPAS

OLIVOS (M, V, G) 5

Marinoituja oliiveja

ALMENDRAS DE MARCONA (M, V, G) 5

Paahdettuja Marcona manteleita

PAN CON TOMATE (M, V) 6

Valkosipuliöljyssä paahdettua ciabattaa, tomaattia ja oliiviöljyä

CHAMPIÑONES AL AJILLO (L, G) 6

Valkosipuliherkkusieniä, manchegojuustoa ja yrttiöljyä

COLIFLOR CON MOJO ROJO (V) 7

Friteerattua kukkakaalia ja Mojo Rojo -kastiketta

PATATAS BRAVAS (M, G) 7

Friteerattua perunaa, salsa-brava-kastiketta ja aiolia

PIMIENTOS DE PADRÓN (L, G) 7

Paahdettuja vihreitä paprikoita ja lime-aiolia

HALLOUMI (L, G) 9

Friteerattua halloumia ja kirsikkahilloa

BURRATA (G) 14

Tryffelipestoa, paahdettua kirsikkatomaattia, basilikaa ja balsamicoa

PAN DE AJO (KAHDELLE) 14

Valkosipulileipä, Mojo picante, confit-valkosipulia ja mozzarellaa

ARANCINI 10

Friteerattuja risottopalloja, gorgonzolaa, manchegoa ja parmesania

CROQUETAS DE JAMON IBERICO (L) 10

Serrano kinkulla maustettuja kroketteja ja aiolia

TAPASLANKKU 22€ / 34€

Valikoima juustoja ja leikkeleitä, kirsikkahilloketta, marinoituja oliiveja, paahdettuja Marcona manteleita ja focacciaa. (saatavilla gluteenittomana)

KALA/ÄYRIÄISET

BOQUERONES (M, G) 7

Sardiineja etikka-öljyssä

PESCADO BLANCO (L, G) 12

Sokerisuolattua siikaa, kurkkua, omenaa, kirjolohenmätiä ja sitruunavinaigrettea

PILPIL (M) 11

Chili-valkosipulimarinoituja jättikatkarapuja ja focacciaa

PULPO (L) 10

Friteerattua mustekalaa, ananassalsaa, limeä ja aiolia

LIHA

TARTAR (L) 13

Kotimaista naudanlihaa, tattikreemiä, pikkelöityä salottia, manchegoa ja focacciaa

MINIBURGER (L) 9

Dry aged -burgerpihvi, Monterey Jack – juustoa, suolakurkkua, paprika- sipulihilloketta ja BBQ-majoneesia

BROCHETA DE POLLO (L, G) 10

Kanavarras, satay-kastiketta, paahdettua maapähkinää, rapeaa sipulia ja limeä

CHICHARRONES (L, G) 10

Rapeaa possua, soijakaramellia ja lime-aiolia

LEIKKELEET

JAMÓN SERRANO (M, G) 8

Gran Reserva, Castilla de Leonin alueelta, Espanjasta, ilmakuivattu 24 kk

IBERICO CHORIZO DE BELLOTA (G) 8

Valmistetaan Espanjan Segoviassa, ilmakuivattu 3 kk

LOMO DUROC (L, G) 8

Espanjalainen Duroc-porsaan ilmakuivattu ulkofilee, ilmakuivattu 2 kk

JUUSTOT

Juustot tarjoillaan focaccian ja kirsikkahillokkeen kanssa (saatavilla gluteenittomana)

 

MANCHEGO (L) 7

Pastöroitu lampaanmaitojuusto La Manchan alueelta. Kypsytys vähintään 12 kk

GORGONZOLA 7

Italialainen lehmän täysmaidosta valmistettu sinihomejuusto

TRYFFELIMANCHEGO (L) 7

Pastöroitu lampaanmaitojuusto La Manchan alueelta, 8-12 kk

PÄÄRUOAT

SPAGHETTI ALLA PUTTANESCA (L) 24 (saatavilla myös kasvisversiona)

Jättikatkarapuja, chiliä, oliiveja, kapriksia, sardelleja ja valkosipulia tomaattikastikkeessa

PÄIVÄN KALA (L, G) 32

Paistettua päivän kalaa, kermaista rapukastiketta, kauden kasviksia ja tilliöljyä

BURGER (L) 24 (saatavilla gluteenittomana)

Dry aged -burgerpihvi, Monterey Jack – juustoa, suolakurkkua, paprika- sipulihilloketta, BBQ-majoneesia ja friteerattua uuttaperunaa

 

A LA PLANCHA

Annos sisältää punaviinikastikkeen ja paahdettua porkkanaa

 

NAUDAN SISÄFILEPIHVI 160g (M, G) 34

Viskaalin tila, Suomi

NAUDAN ULKOFILEE 200g (M, G) 30

Viskaalin tila, Suomi

NAUDAN ENTRECOTE 250g (M, G) 32

Viskaalin tila, Suomi

 

KASTIKKEET:

Bearnaise (L, G) 3

Chimichurri (M, G) 3

Café de Paris voi (L, G) 3

Lime-aioli 3

 

LISUKKEET:

Manchego perunat (L, G) 6

Paistettuja kasviksia (L, G) 6

Tomaatti-sipulisalaatti (M, V, G) 6

Vihersalaatti ja sitruunavinaigrettea (M, V, G) 6

PIZZA

MARGHERITA 17

Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa, oliiviöljyä ja basilikaa

JAMON SERRANO 19

Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa, serranonkinkkua, balsamicotomaatteja, rucolaa ja pinjansiemeniä

DIAVOLA 19

Tomaattikastiketta, mozzarellaa, ndujaa, salamia, tomaattia ja rucolaa

GUANCIALE 19

Sitruuna créme fraîche, mozzarellaa, paistettua guancialea, karamellisoitua sipulia, gorgonzolaa ja pinjansiemeniä

SETAS 19

Tryffeli créme fraîche, mozzarellaa, paistettua tattia ja kantarellia, pikkelöityä punasipulia ja rucolaa

JÄLKIRUOKA

CHURROT 11

Friteerattuja espanjalaisia munkkeja ja suklaakastiketta

BASKIMAAN JUUSTOKAKKU (L) 12

Espanjalaista juustokakkua ja kirsikkakastiketta

CREMA CATALANA (L, G) 12

Appelsiinilla ja kanelilla maustettu paahtovanukas

JÄÄTELÖ/SORBETTI 5

Kysy päivän vaihtoehdot

LIHOJEN ALKUPERÄMAAT:
NAUTA: SUOMI, PORSAS: ESPANJA, KANA: SUOMI, LEIKKELEET: ESPANJA/ITALIA

Dine with friends

LIHOJEN ALKUPERÄMAAT: NAUTA: SUOMI | PORSAS: SUOMI/ESPANJA | KANA: SUOMI | BURGER: SUOMI
L – laktoositon | VL – vähälaktoosinen | M – maidoton | G – gluteeniton | V – vegaaninen | Kysy lisätietoa allergeeneista henkilökunnalta

Sumarroca Cava ilta

14.11. klo 15–22

Tule tutustumaan Cavan taikaan ja espanjalaiseen Bodegues Sumarroca perheomisteiseen viinitaloon.

Illan aikana maistamme kolmea talon luonnonmukaisesti tuotettua Cavaa; Cava Gran Reserva Brut Nature, Cava Brut Rosado sekä Cava Reserva Brut Organic. Viinejä mahdollista ostaa laseittain tai kolmen viinin maistelupakettina. Paikalla on Vinetumin viiniasiantuntija sekä Sumarrocan Export Manager Marc Picòn kertomassa viinitilasta ja tuotteista tarkemmin.