Marinoituja oliiveja M, V, G
Paahdettuja Marcona manteleita M, V, G
Paahdettua paprika–balsamicohummusta ja talon focacciaa M, V, (G)
Vuohenjuustoa ja viikunaa (G)
Jamón Serranoa, tomaattipestoa ja oliivia L, (G)
Timjami–valkosipuliherkkusieniä, manchegoa ja gremolataa L, G
Friteerattua artisokkaa, sitruunaa ja aiolia M, G
Friteerattua perunaa, salsa brava -kastiketta ja aiolia M, G
Paahdettuja vihreitä paprikoita ja aiolia M, G
Friteerattua halloumia ja omenahilloketta G
Tomaattipestoa, rapeaa lehtikaalia, viikunaa ja basilikaa G
Valkosipulileipä, manchegoa, yrtti–valkosipulivoita ja parmesaania L
Friteerattuja kurpitsarisottopalloja ja vaahdotettua fetaa L
Maustettuja ranskalaisia ja aiolia M, G
Valikoima juustoja ja leikkeleitä, omenahilloketta, marinoituja oliiveja, paahdettuja Marcona manteleita, viikunaa ja focacciaa. (saatavilla gluteenittomana)
Kotimaista naudanlihaa, juureslastuja, musta valkosipulimajoneesi, pikkelöityä salottia, manchegoa ja focacciaa L, (G) sis. mustekalaa
Dry aged -burgerpihvi, tupla cheddar, limepikkelöityä jalapeñoa, chili– tomaattisalsaa, rucolaa ja aiolia L
Tomaattinen ibérico-possupata ja rapeaa pancettaa L, G
Kotimaista naudan sisäfileetä, parmesaania, vaahdotettua fetaa, rucolaa ja oliiviöljyä L, G
Sokerisuolattua siikaa, chili–tomaattisalsaa ja escabeche-kastiketta M, G
Sardelleja, valkosipulia, lehtipersiljaa ja etikka–oliiviöljyä M, G
Chili–valkosipulimarinoituja jättikatkarapuja ja focacciaa M, (G)
Friteerattua mustekalaa, sitruuna– valkosipuliöljyä, lehtipersiljaa ja valkosipulimajoneesia M, G
Kampasimpukkaa, beurre blanc -kastiketta, ruohosipulia ja sitruunaa L, G
Gran Reserva, Castilla de Leónin alueelta, Espanjasta, ilmakuivattu 24 kk M, G
Valmistetaan Espanjan Segoviassa, ilmakuivattu 3 kk G
Toscanasta peräisin oleva salami, joka maustetaan fenkolilla, valkosipulilla ja mustapippurilla
Juustot tarjoillaan focaccian ja omenahillokkeen kanssa (saatavilla gluteenittomana)
Pastöroitu lampaanmaitojuusto La Manchan alueelta, kypsytys vähintään 12 kk L
Italialainen lehmän täysmaidosta valmistettu sinihomejuusto
Pastöroitu lampaanmaitojuusto La Manchan alueelta, 8–12 kk L
Chili–jättikatkarapupasta, rapeaa ‘Ndujaa, rucolaa ja parmesaania L
Paistettua päivän kalaa, kauden kasviksia, veriappelsiini beurre blanc -kastiketta ja krossattua perunaa L, G
Dry aged -burgerpihvi, tupla cheddar, limepikkelöityä jalapeñoa, chili– tomaattisalsaa, rucolaa, aiolia ja friteerattua perunaa L, (G)
Annos sisältää punaviinikastikkeen ja pariloitua porkkanaa
Suomi
Suomi
Guijuelo, Espanja
SALSAS:
Gremolata M, G 3
Valkosipulivoi L, G 3
Musta valkosipulidippi M, G 3
(sis. mustekalaa)
Chili–tomaattisalsa M, G 3
GUARNICIONES:
Krossattua valkosipuli–yrttiperunaa L, G 6
Ranskalaiset M, G 6
Kauden kasvikset L, G 6
Fetasalaatti L, G 6
Tomaattikastiketta, mozzarellaa, oliiviöljyä ja basilikaa
Tomaattikastiketta, mozzarellaa, serranonkinkkua, vuohenjuustoa, viikunaa, rucolaa ja pinjansiemeniä
Tomaattikastiketta, mozzarellaa, ibérico chorizo de bellotaa ja padrón-paprikaa
Tomaattikastiketta, mozzarellaa, parmesaania, gorgonzolaa, manchegoa, lehtipersiljaa ja mustapippuria
Valkosipulimurska 2
Chili–valkosipuliöljy 2
Friteerattuja espanjalaisia munkkeja ja suklaakastiketta (talon pehmiksellä +3)
Vaniljavanukas, raastettua kanelia, kauracrumblea ja karamellisoitua viikunaa L
Karamellisoitua omenaa, murokakkua, suolakaramellia ja vaniljavaahtoa L
Talon pehmis
Kysy tarjoilijalta päivän vaihtoehdot
LIHOJEN ALKUPERÄMAAT:
NAUTA: SUOMI, PORSAS: ESPANJA, KANA: SUOMI, LEIKKELEET: ESPANJA/ITALIA
LIHOJEN ALKUPERÄMAAT: NAUTA: SUOMI | PORSAS: SUOMI/ESPANJA | KANA: SUOMI | BURGER: SUOMI
L – laktoositon | VL – vähälaktoosinen | M – maidoton | G – gluteeniton | V – vegaaninen | Kysy lisätietoa allergeeneista henkilökunnalta
MA
MON
11–22 (21)
TI
TUE
11-22 (21)
KE
WED
11-22 (21)
TO
THU
11-22 (21)
PE
FRI
11-00 (23)
LA
SAT
12-00 (23)
SU
SUN
13-21 (20)
Keittiön huoltotauko arkisin
Kitchen break during weekdays
14-15
Syyskuu
29.9. Kiinni
30.9. Lounas kiinni, avaamme kello 17:00.
Marraskuu
9.11. 13-21 (20)
Joulukuu
5.12. 11-00 (23) Lounas 11-14, a la carte 15-23.
6.12. 13-21 (20) A la carte.
24.-26.12. Kiinni
31.12. 11-00 (23) Lounas 11-14, a la carte 15-23.
Viime vuosina suuren suosion saavuttaneet samppanjamessut tulevat taas 5.4.2025.
Messuilla on mahdollisuus päästä maistelemaan harvoin saatavilla olevia prestige samppanjoita, sekä uusia että vanhoja klassikoita. Yhteensä samppanjoita on tarjolla yli 100kpl.
Tule tutustumaan Cavan taikaan ja espanjalaiseen Bodegues Sumarroca perheomisteiseen viinitaloon.
Illan aikana maistamme kolmea talon luonnonmukaisesti tuotettua Cavaa; Cava Gran Reserva Brut Nature, Cava Brut Rosado sekä Cava Reserva Brut Organic. Viinejä mahdollista ostaa laseittain tai kolmen viinin maistelupakettina. Paikalla on Vinetumin viiniasiantuntija sekä Sumarrocan Export Manager Marc Picòn kertomassa viinitilasta ja tuotteista tarkemmin.