MENU

Rattoisia hetkiä hyvän ruoan äärellä. Ne ovat kaikista tärkeimpiä.

TAPAS

OLIVOS 5

Marinoituja oliiveja M, V, G

ALMENDRAS DE MARCONA 5

Paahdettuja Marcona manteleita M, V, G

PAN DE LA CASA 6

Paahdettua paprika–balsamicohummusta ja talon focacciaa M, V, (G)

PINTXO 5

Vuohenjuustoa ja viikunaa (G)

PINTXO 5

Jamón Serranoa, tomaattipestoa ja oliivia L, (G)

CHAMPIÑONES CON AJO 8

Timjami–valkosipuliherkkusieniä, manchegoa ja gremolataa L, G

ALCACHOFA 8

Friteerattua artisokkaa, sitruunaa ja aiolia M, G

PATATAS BRAVAS 8

Friteerattua perunaa, salsa brava -kastiketta ja aiolia M, G

PIMIENTOS DE PADRÓN 9

Paahdettuja vihreitä paprikoita ja aiolia M, G

HALLOUMI 10

Friteerattua halloumia ja omenahilloketta G

BURRATA 14

Tomaattipestoa, rapeaa lehtikaalia, viikunaa ja basilikaa G

PAN DE AJO (KAHDELLE) 14

Valkosipulileipä, manchegoa, yrtti–valkosipulivoita ja parmesaania L

ARANCINI 11

Friteerattuja kurpitsarisottopalloja ja vaahdotettua fetaa L

PAPAS FRITAS DE LA CASA 8

Maustettuja ranskalaisia ja aiolia M, G

TAPASLANKKU 22€ / 34€

Valikoima juustoja ja leikkeleitä, omenahilloketta, marinoituja oliiveja, paahdettuja Marcona manteleita, viikunaa ja focacciaa. (saatavilla gluteenittomana)

CARNE

TARTAR 13

Kotimaista naudanlihaa, juureslastuja, musta valkosipulimajoneesi, pikkelöityä salottia, manchegoa ja focacciaa L, (G) sis. mustekalaa

MINIBURGER 9

Dry aged -burgerpihvi, tupla cheddar, limepikkelöityä jalapeñoa, chili– tomaattisalsaa, rucolaa ja aiolia L

ESTOFADO DE CERDO 12

Tomaattinen ibérico-possupata ja rapeaa pancettaa L, G

CARPACCIO 12

Kotimaista naudan sisäfileetä, parmesaania, vaahdotettua fetaa, rucolaa ja oliiviöljyä L, G

PESCADO/MARISCOS

ESCABECHE DE PESCADO BLANCO 12

Sokerisuolattua siikaa, chili–tomaattisalsaa ja escabeche-kastiketta M, G

BOQUERONES EN VINAGRE 10

Sardelleja, valkosipulia, lehtipersiljaa ja etikka–oliiviöljyä M, G

PILPIL 12

Chili–valkosipulimarinoituja jättikatkarapuja ja focacciaa M, (G)

PULPO 12

Friteerattua mustekalaa, sitruuna– valkosipuliöljyä, lehtipersiljaa ja valkosipulimajoneesia M, G

VIEIRA 13

Kampasimpukkaa, beurre blanc -kastiketta, ruohosipulia ja sitruunaa L, G

CHARCUTERÍAS

JAMÓN SERRANO 8

Gran Reserva, Castilla de Leónin alueelta, Espanjasta, ilmakuivattu 24 kk M, G

IBÉRICO CHORIZO DE BELLOTA 8

Valmistetaan Espanjan Segoviassa, ilmakuivattu 3 kk G

SBRICIOLONA 8

Toscanasta peräisin oleva salami, joka maustetaan fenkolilla, valkosipulilla ja mustapippurilla

QUESOS

Juustot tarjoillaan focaccian ja omenahillokkeen kanssa (saatavilla gluteenittomana)

MANCHEGO 7

Pastöroitu lampaanmaitojuusto La Manchan alueelta, kypsytys vähintään 12 kk L

GORGONZOLA 7

Italialainen lehmän täysmaidosta valmistettu sinihomejuusto

TRYFFELIMANCHEGO 7

Pastöroitu lampaanmaitojuusto La Manchan alueelta, 8–12 kk L

PRINCIPALES

PASTA DE CANGREJOS 25

Chili–jättikatkarapupasta, rapeaa ‘Ndujaa, rucolaa ja parmesaania L

PESCADO DEL DÍA 32

Paistettua päivän kalaa, kauden kasviksia, veriappelsiini beurre blanc -kastiketta ja krossattua perunaa L, G

BURGER 24

Dry aged -burgerpihvi, tupla cheddar, limepikkelöityä jalapeñoa, chili– tomaattisalsaa, rucolaa, aiolia ja friteerattua perunaa L, (G)

 

A LA PLANCHA

Annos sisältää punaviinikastikkeen ja pariloitua porkkanaa

 

NAUDAN SISÄFILEPIHVI 160g (L, G) 36

Suomi

NAUDAN ULKOFILEE 200g (L, G) 30

Suomi

IBÉRICO PORSAAN PLUMA 200G (L, G) 28

Guijuelo, Espanja

 

SALSAS:

Gremolata M, G 3

Valkosipulivoi L, G 3

Musta valkosipulidippi M, G 3
(sis. mustekalaa)

Chili–tomaattisalsa M, G 3

 

GUARNICIONES:

Krossattua valkosipuli–yrttiperunaa L, G 6

Ranskalaiset M, G 6

Kauden kasvikset L, G 6

Fetasalaatti L, G 6

PIZZA

MARGHERITA 17

Tomaattikastiketta, mozzarellaa, oliiviöljyä ja basilikaa

JAMÓN SERRANO 19

Tomaattikastiketta, mozzarellaa, serranonkinkkua, vuohenjuustoa, viikunaa, rucolaa ja pinjansiemeniä

IBÉRICO CHORIZO & CHILI 19

Tomaattikastiketta, mozzarellaa, ibérico chorizo de bellotaa ja padrón-paprikaa

QUATTRO FORMAGGI 19

Tomaattikastiketta, mozzarellaa, parmesaania, gorgonzolaa, manchegoa, lehtipersiljaa ja mustapippuria

 

Valkosipulimurska 2

Chili–valkosipuliöljy 2

POSTRES

CHURROT 11

Friteerattuja espanjalaisia munkkeja ja suklaakastiketta (talon pehmiksellä +3)

NATILLAS 12

Vaniljavanukas, raastettua kanelia, kauracrumblea ja karamellisoitua viikunaa L

MANZANA CARAMELIZADA 12

Karamellisoitua omenaa, murokakkua, suolakaramellia ja vaniljavaahtoa L

PEHMIS 6

Talon pehmis

LISUKKEET 1,5

Kysy tarjoilijalta päivän vaihtoehdot

LIHOJEN ALKUPERÄMAAT:
NAUTA: SUOMI, PORSAS: ESPANJA, KANA: SUOMI, LEIKKELEET: ESPANJA/ITALIA

Dine with friends

LIHOJEN ALKUPERÄMAAT: NAUTA: SUOMI | PORSAS: SUOMI/ESPANJA | KANA: SUOMI | BURGER: SUOMI
L – laktoositon | VL – vähälaktoosinen | M – maidoton | G – gluteeniton | V – vegaaninen | Kysy lisätietoa allergeeneista henkilökunnalta

Viime vuosina suuren suosion saavuttaneet samppanjamessut tulevat taas 5.4.2025.

Messuilla on mahdollisuus päästä maistelemaan harvoin saatavilla olevia prestige samppanjoita, sekä uusia että vanhoja klassikoita. Yhteensä samppanjoita on tarjolla yli 100kpl.

Sumarroca Cava ilta

14.11. klo 15–22

Tule tutustumaan Cavan taikaan ja espanjalaiseen Bodegues Sumarroca perheomisteiseen viinitaloon.

Illan aikana maistamme kolmea talon luonnonmukaisesti tuotettua Cavaa; Cava Gran Reserva Brut Nature, Cava Brut Rosado sekä Cava Reserva Brut Organic. Viinejä mahdollista ostaa laseittain tai kolmen viinin maistelupakettina. Paikalla on Vinetumin viiniasiantuntija sekä Sumarrocan Export Manager Marc Picòn kertomassa viinitilasta ja tuotteista tarkemmin.