PÖYTÄVARAUS

Meillä on sekä suurempia että pienempiä pöytiä. Varaa niistä omasi ennakkoon, ja huoleton olo alkaa.

PAIKKA NAUTINNOLLE

Meille olet aina tervetullut! Pöytävaraus on kuitenkin suositeltavaa. Näin varmistamme, että koko porukkasi mahtuu meille silloin, kun sinulle sopii.

Varaa pöytä helposti sähköisestä kalenteristamme.

MITEN TEEN PÖYTÄVARAUKSEN?

Jos suunnittelet vierailua meille varsinkin viikonloppuna, kannattaa pöytä varata hyvissä ajoin.

Pöytä on porukallesi varattuna 2,5 tuntia. Se on erinomainen aika alkuruokien maisteluun, maljojen kohottamiselle, pääruuan ja jälkiruuan nautiskelulle sekä leppoisalle seurustelulle.

Jos toivot pidempää aikaa, sinulla on poikkeuksellisen kiireinen aikataulu tai mielelessäsi on erikoistoiveita, kerro meille etukäteen! Haluamme varmistaa onnistuneet hetkesi.

Toivomme myös tietoja erityisruokavalioista ja -tarpeista ennakkoon varauksen yhteydessä.

Kun olet täyttänyt varauslomakkeen, vahvistamme paikkasi sähköpostitse.Yli kahdeksan hengen varaukset, tiedustelut ja viestit sähköpostilla osoitteeseen info@ditrevi.fi tai puhelimitse numerosta 040 057 0097.

Jos toivot paikkaa terassilta, tulethan paikan päälle. Terassipöydistä nauttivat niille sopivasti sattuvat.

ENTÄS SUURET PORUKAT?

Onko teitä yli 8 henkilöä? Aivan mahtavaa! 

Jotta kaikki on mutkatonta, toivomme teiltä ennakkovarausta ja yhtenäistä menuvalintaa. Varaamme teille pöydän 3 tunnin ajaksi. Se on runsaasti aikaa suuren seurueenne rentoutumiselle. 

Lähetä viestiä joko info@ditrevi.fi tai soita meille 040 057 0097, niin osaamme varata tarpeeksi tilaa teille. Lähetämme samalla menuvaihtoehdot ennakkoon.

Huomioimme erikoisruokavaliot ennakkotoiveidenne mukaan.