PÖYTÄVARAUS

Meillä on sekä suurempia että pienempiä pöytiä. Varaa niistä omasi ennakkoon, ja huoleton olo alkaa.

PAIKKA NAUTINNOLLE

Meille olet aina tervetullut! Pöytävaraus on kuitenkin suositeltavaa. Näin varmistamme, että koko porukkasi mahtuu meille silloin, kun sinulle sopii.

Varaa pöytä helposti sähköisestä kalenteristamme.

Tällä hetkellä sanomme myöskin voimakkaammin kuin ennen kyllä asiakkaidemme ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiselle:

  • Ethän tule ravintolaan sairaana tai oireisena
  • Pese ja desinfioi kätesi usein; meiltä löytyy wc-tiloista käsienpesupisteet sekä ravintolasalista useita käsidesipisteitä
  • Ravintolaan voi tulla vain, jos istumapaikkoja on vapaana
  • Muista pitää turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan
  • Henkilökunta puhdistaa säännöllisesti kosketuspintoja ja menuita sekä huolehtii saippuan ja käsidesin riittävyydestä

MITEN TEEN PÖYTÄVARAUKSEN?

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä hyvissä ajoin, varsinkin jos suunnittelet vierailua meille  viikonloppuna. Koitamme porrastaa varausaikoja niin, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan herkullisista ruoistamme ja maittavista viineistä.

Pöytä on porukallesi varattuna 2,5 tuntia. Jos toivot pidempää aikaa, sinulla on poikkeuksellisen kiireinen aikataulu tai mielelessäsi on erikoistoiveita, kerro meille etukäteen! Haluamme varmistaa onnistuneet hetkesi.

Toivomme myös tietoja erityisruokavalioista ja -tarpeista ennakkoon varauksen yhteydessä.

Kun olet täyttänyt varauslomakkeen, vahvistamme paikkasi sähköpostitse. Yli kuuden henkilön varaukset, tiedustelut ja viestit sähköpostilla osoitteeseen info@ditrevi.fi tai puhelimitse numerosta 040 057 0097.

Puhelimitse tavoitat meidät parhaiten myyntipalvelun aukioloaikoina arkisin 9.00-16.30. Iltaisin ja viikonloppuisin saatamme olla kiireisiä palvellessamme asiakkaita, jonka vuoksi emme aina ehdi vastata puhelimeen. 

Mikäli yhteydenottonne ei ole kiireellinen tai koske kyseistä päivää, suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse. 

Jos toivot paikkaa terassilta, tulethan paikan päälle. Terassipöydistä nauttivat niille sopivasti sattuvat.

ENTÄS SUURET PORUKAT?

Onko teitä yli 6 henkilöä? Aivan mahtavaa! 

Jotta kaikki on mutkatonta, toivomme teiltä ennakkovarausta ja yhtenäistä menuvalintaa. Varaamme teille pöydän 3 tunnin ajaksi. Se on runsaasti aikaa suuren seurueenne rentoutumiselle. 

Lähetä viestiä joko info@ditrevi.fi tai soita meille 040 057 0097, niin osaamme varata tarpeeksi tilaa teille. Lähetämme samalla menuvaihtoehdot ennakkoon.

Huomioimme erikoisruokavaliot ennakkotoiveidenne mukaan.