PÖYTÄVARAUS

Meillä on sekä suurempia että pienempiä pöytiä. Varaa niistä omasi ennakkoon, ja huoleton olo alkaa.

PAIKKA NAUTINNOLLE

Meille olet aina tervetullut! Pöytävaraus on kuitenkin suositeltavaa. Näin varmistamme, että koko porukkasi mahtuu meille silloin, kun sinulle sopii.

Varaa pöytä helposti sähköisestä kalenteristamme.

MITEN TEEN PÖYTÄVARAUKSEN?

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä hyvissä ajoin, varsinkin jos suunnittelet vierailua meille  viikonloppuna. Koitamme porrastaa varausaikoja niin, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan herkullisista ruoistamme ja maittavista viineistä.

Pöytä on porukallesi varattuna 2 tuntia. Jos toivot pidempää aikaa, sinulla on poikkeuksellisen kiireinen aikataulu tai mielelessäsi on erikoistoiveita, kerro meille etukäteen! Haluamme varmistaa onnistuneet hetkesi.

Toivomme myös tietoja erityisruokavalioista ja -tarpeista ennakkoon varauksen yhteydessä.

Kun olet täyttänyt varauslomakkeen, vahvistamme paikkasi sähköpostitse. Yli kahdeksan henkilön varaukset, tiedustelut ja viestit sähköpostilla osoitteeseen info@ditrevi.fi tai puhelimitse numerosta 040 057 0097.

Lounasaikaan klo 11-15 saatamme olla kovinkin kiireisiä, eli pyydämmekin kohdistamaan puhelut tuon ajan ulkopuolelle. Jos asiasi ei ole kovin kiireellinen, voit myös lähestyä meitä s-postitse.

Jos toivot paikkaa terassilta, tulethan paikan päälle. Terassipöydistä nauttivat niille sopivasti sattuvat.

ENTÄS SUURET PORUKAT?

Onko teitä yli 8 henkilöä? Aivan mahtavaa! 

Jotta kaikki on mutkatonta, toivomme teiltä ennakkovarausta ja yhtenäistä menuvalintaa. Varaamme teille pöydän 3 tunnin ajaksi. Se on runsaasti aikaa suuren seurueenne rentoutumiselle. 

Lähetä viestiä joko info@ditrevi.fi tai soita meille 040 057 0097, niin osaamme varata tarpeeksi tilaa teille. Lähetämme samalla menuvaihtoehdot ennakkoon.

Huomioimme erikoisruokavaliot ennakkotoiveidenne mukaan.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat viimeisimmät kuulumisemme sekä tiedot tulevista tapahtumista!